Ugens ret | |
Dato | Vært | Servering | At bemærke | ||
26.08.2003 | PR | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, gulerødder og rødbeder. Årgangsøl. | Stegt 50 min. i ovn. Resultatet var fremragende. | ||
02.09.2003 | EK | Forloren hare, brun sovs, kartofler og tyttebærsyltetøj. Øl, Krudtugle | |||
09.09.2003 | PR | Stegt rødspætte med aspargeskartofler, smørsovs, persille, julesalat og gul peber. Øl, Master Brew. | Rødspætterne var særdeles tykke - fanget i Århus Bugt | ||
16.09.2003 | EK |
Boller i karry med porrer og champignon. Natur ris. Øl, Fregatten Jylland Let servering efter traktement på skolen. |
|||
23.09.2003 | PR | Orientalsk kylling med salat og ris. Øl: Neptun Luksus | |||
30.09.2003 | EK | Ribbensteg med aspargeskartofler, rødkål, franske kartofler og brun sovs. Øl: Ceres Royal Selection |
|
||
07.10.2003 | PR | Antonius koteletter i fad med store løg og champignon. Kartoffelbåde. Øl: Elefant | |||
28.10.2003 | EK | Stuvet hvidkål med frikadeller og rugbrød. Øl: Harboe Julebryg & Ceres Royal. | |||
11.11.2003 | EK | Modificeret hvidkålssuppe med kogt
medister, rødbeder, sennep og rugbrød. Øl: Tuborg Guld |
|||
25.11.2003 | PR | Wienerschnitzel med rosenkål,
ovnstegte kartoffelskiver, skysauce og tomatsalat. Øl: Carlsberg 47 |
|||
03.12.2003 | EK | Herregårdsbøf med pommes frites, pebersauce og
tomatsalat. Øl. Franziskaner Hefe-Weissbier |
|||
09.12.2003 | PR | Stegt kalvelever med bacon, løgsovs, kartofler
og salat. Øl: Blå X-mas |
|
||
24.12.2003 | Fælles | Kåldomere og ribbensteg med brunede kartofler og rødkål. |
Rødvin. Aftenen sluttede sent med en
flaske whisky fra Nordre Skole. |
||
10.02.2004 | EK | Okserullesteg. Øl: Staropramen, Prague |
Pga. amatørteater var der ingen mad i
ugerne 1-6. Herefter nogle aflysninger pga. arbejde. |
||
16.03.2004 | PR | Hakkebøf m/ bløde løg og vildmosekartofler. |
|
||
23-03.2004 | EK | Stegt laks med spinatstuvning,
pommes frites og hollandaise. Øl: Tuborg Fine Festival |
|||
30-03-2004 | PR | Mørbradbøffer med rosenkål, brød og naturris. | |||
13-04-2004 | EK | Brændende kærlighed med rødbeder. Øl: Krudtugle | |||
20-03-2004 | PR | Karbonader med hvide kartofler og grønærtestuvning. Øl: Årgangsøl | |||
27-04-2004 | EK | Skinkemignon med bagekartoffel og gulerodssalat. Øl: Årgangsøl | |||
11-05.2004 | PR | Beuf med whiskysauce og bløde løg. Stegte kartofler. |
|
||
18-05-2004 | EK | Dampet ørred, hollandaise med dild og champignon. Hvide kartofler | |||
25-05-2004 | PR | Poul inviterede på Alanya | |||
01-06-2004 | EK | Græske frikadeller med tzatziki, tomat og baguette. | |||
15-06-2004 | PR | Minutbøf med nye kartofler, bønner og ruccolasalat | |||
06-09-2004 | EK | Frikadeller, sovs, hvide kartofler og asier. Øl: Dojlidy Classic (polsk) | |||
14-09-2004 | PR | Thai-kylling med jasminris. Øl: Årgangsøl 2004 | |||
21-09-2004 | EK | Torsk i chillisauce med ciabatta flutes. Øl: Ksiaz (polsk) | |||
26-10-2004 | PR | "Den sorte gryde" Øl: Oktoberfestbier, München |
Sammenkogt ret med en kop kaffe og to snapse i saucen. Lækkert. | ||
02-11-2004 | EK | Pastami marineret skinke culotte med ovnstegte kartofler og whiskysauce. Øl: Tatra Mocne (polsk) | |||
09-11-2004 | PR | Søndagsgryde med naturris. Ærter og tomatbåde. Øl: Tuborg Juleøl | |||
16-11-2004 | EK |
Paneret flæsk med kartofler og brun sovs. Rødkål, tyttebær og asier. Øl: Debowe Nocne (polsk) |
|
||
11-01-2005 | PR | Stegte sildefileter med kartofler og persillesovs. Årgangsøl, 2005 | |||
25-01-2005 | EK | Gyrosmarineret oksekød tilsat en peberkrydret skinkemignon og naturris. Øl: Carlsberg Elefant | |||
01-02-2005 | PR | Paneret rødspætte med kartofler og sauce á la Poul. Øl | |||
09-02-2005 | EK | Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder. Øl: Ceres Royal Selection og Tuborg Guld | |||
17-02-2005 | EK | Stegt lever sammen med Britta efter flyttedag for Poul. | Denne servering var udenfor vores lille madklub. | ||
08-03-2005 | PR | Paprikagryde á la Lars med ovnstegte kartoffelbåde. Øl: | |||
22-03-2005 | EK | Lammekølle med hvide kartofler og rosenkål. Øl: Harboe Special, 0,5 l | Britta spiste med | ||
29-03-2005 | PR | Hakkebøf m/ bløde løg og hvide kartofler. Øl: Carlsberg Påskebryg | |||
12-04-2005 | EK | Nyrøget hamburgerryg m/ blomkål, nye kartofler og sovs med forårsløg. Øl: Tuborg T-Beer | |||
19-04-2005 | PR |
Indonesisk kylling med naturris og brød. Øl, St. Feuillien, belgisk påskeøl |
|||
26-04-2005 | EK |
Medister med hvide kartofler, sovs og hjemmelavet agurkesalat. Øl: Paulaner Salvator |
|||
10-05-2005 | EK |
Beuf på grillpande, kartofler, pebersause, gulerodssalat Øl: Leffle - Pouls omgang |
|||
17-05-2005 | PR |
Frikadeller- Mexico-mix, brun sovs, kartofler og bønner. Øl: Årgangsøl |
|||
14-06-2005 | PR |
Stegt lever i fad med nye kartofler og gemüse. Øl: Tjekkisk |
|||
20-09-2005 | PR |
Hakkebøf, aspargeskartofler og ærter. Øl: Budweizer |
|||
27-09-2005 | EK | Marineret skinkeculotte og pastasalat. Øl: Tiger | |||
04-10-2005 | PR |
Hjortemedaljon i svampesauce med Vildmosekartofler og gemüse. Øl: Starotramen, Prague |
|||
11-10-2005 | EK | Spise på Alanya: Indbagte rejer, indbagt pizza. Fadøl | Pga. møde på skolen blev det den lette løsning. | ||
08-11-2005 |
PR |
Gullashgryde Øl: Indisk |
|
||
15-11-2005 |
EK |
Ribbensteg med brunede kartofler Øl: Julius |
|
||
22-11-2005 |
PR |
Hjortekød i sauce med ingefær og sesam. Naturris og grøntsager Øl: |
Særdeles lækkert |
||
29-11-2005 |
EK |
Svinemørbrad a la byens brandstation, pasta og brød Øl: Willemoes |
Opskriften findes på "God mad" |
||
10-01-2006 |
PR |
Kyllingebryst barderet med lufttørret skinke, hasselback-kartofler, broccoli og ærter. Øl: Gourmet Beer |
|
||
17-01-2006 |
EK |
Mexicansk oksekød, gryderet med brød. Øl: Rebel |
|
||
14-03-2006 |
PR |
Karbonade med ærter, bønner og kartofler samt smørsauce. Øl: Pale Ale, Vestfyen |
|
||
18-04-2006 |
PR |
Hareragout fra Læsø Øl: Paulaner |
|
||
09-05-2006 |
EK |
Spaghetti med rosenkål og soltørrede tomater. Stegt laks. Øl: Hannibal (påskebryg) |
60 |
||
16-05-2006 |
PR |
Wienerschnitzel med brasede kartofler og salat. Øl: Hannibal |
|
||
30-05-2006 |
EK |
Æggekage med røget bacon, tomat og purløg. Øl: "Old Speckled Hen" og MAXIM (engelske øl) |
|
||
10-06-2006 |
PR |
Kamsteg med urter, nye kartofler, bønner og gulerødder Øl: Willemoes, stout & lager |
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
Intentioner har det med at vige for dovenskaben. Det skete mht. denne side. Der holdes fortsat fast ved et ugentlig måltid mad. |
|||||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
|