Ugens ret

Retur

   
Dato Vært Servering At bemærke
 
26.08.2003 PR Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, gulerødder og rødbeder. Årgangsøl. Stegt 50 min. i ovn. Resultatet var fremragende.
02.09.2003 EK Forloren hare, brun sovs, kartofler og tyttebærsyltetøj. Øl, Krudtugle  
09.09.2003 PR Stegt rødspætte med aspargeskartofler, smørsovs, persille, julesalat og gul peber. Øl, Master Brew. Rødspætterne var særdeles tykke - fanget i Århus Bugt
16.09.2003 EK

Boller i karry med porrer og champignon. Natur ris. Øl, Fregatten Jylland

Let servering efter traktement på skolen.

Orientalsk kylling med salat og ris. Øl: Neptun Luksus
23.09.2003 PR Orientalsk kylling med salat og ris. Øl: Neptun Luksus
30.09.2003 EK Ribbensteg med aspargeskartofler, rødkål, franske kartofler og brun sovs. Øl: Ceres Royal Selection

 

07.10.2003 PR Antonius koteletter i fad med store løg og champignon. Kartoffelbåde. Øl: Elefant  
28.10.2003 EK Stuvet hvidkål med frikadeller og rugbrød. Øl: Harboe Julebryg & Ceres Royal.
11.11.2003 EK Modificeret hvidkålssuppe med kogt medister, rødbeder, sennep og rugbrød.
Øl: Tuborg Guld
25.11.2003 PR Wienerschnitzel med rosenkål, ovnstegte kartoffelskiver, skysauce og tomatsalat.
Øl: Carlsberg 47
 
03.12.2003 EK Herregårdsbøf med pommes frites, pebersauce og tomatsalat.
Øl. Franziskaner Hefe-Weissbier
 
09.12.2003 PR Stegt kalvelever med bacon, løgsovs, kartofler og salat.
Øl: Blå X-mas
  At bemærke: Lever var indkøbt i rigelig mængde - der blev spist op!
 
24.12.2003  Fælles  Kåldomere og ribbensteg med brunede kartofler og rødkål.

Rødvin. Aftenen sluttede sent med en flaske whisky fra Nordre Skole.
 

10.02.2004 EK Okserullesteg.
Øl: Staropramen, Prague

Pga. amatørteater var der ingen mad i ugerne 1-6. Herefter nogle aflysninger pga. arbejde.
 

16.03.2004 PR Hakkebøf m/ bløde løg og vildmosekartofler.

Hakkebøg med bøde løg

23-03.2004 EK Stegt laks med spinatstuvning, pommes frites og hollandaise.
Øl: Tuborg Fine Festival
30-03-2004 PR Mørbradbøffer med rosenkål, brød og naturris.
13-04-2004 EK Brændende kærlighed med rødbeder. Øl: Krudtugle  
20-03-2004 PR Karbonader med hvide kartofler og grønærtestuvning. Øl: Årgangsøl  
27-04-2004 EK Skinkemignon med bagekartoffel og gulerodssalat. Øl: Årgangsøl  
11-05.2004 PR Beuf med whiskysauce og bløde løg. Stegte kartofler.

18-05-2004 EK Dampet ørred, hollandaise med dild og champignon. Hvide kartofler
25-05-2004 PR Poul inviterede på Alanya
01-06-2004 EK Græske frikadeller med tzatziki, tomat og baguette.
15-06-2004 PR Minutbøf med nye kartofler, bønner og ruccolasalat
06-09-2004 EK Frikadeller, sovs, hvide kartofler og asier. Øl: Dojlidy Classic (polsk)  
14-09-2004 PR Thai-kylling med jasminris. Øl: Årgangsøl 2004  
21-09-2004 EK Torsk i chillisauce med ciabatta flutes. Øl: Ksiaz (polsk)  
26-10-2004 PR "Den sorte gryde"
Øl: Oktoberfestbier, München
Sammenkogt ret med en kop kaffe og to snapse i saucen. Lækkert.
02-11-2004 EK Pastami marineret skinke culotte med ovnstegte kartofler og whiskysauce. Øl: Tatra Mocne (polsk)  
09-11-2004 PR Søndagsgryde med naturris. Ærter og tomatbåde. Øl: Tuborg Juleøl  
16-11-2004 EK

Paneret flæsk med kartofler og brun sovs. Rødkål, tyttebær og asier.

Øl: Debowe Nocne (polsk)

Brændende kærlighed

11-01-2005 PR Stegte sildefileter med kartofler og persillesovs. Årgangsøl, 2005
25-01-2005 EK Gyrosmarineret oksekød tilsat en peberkrydret skinkemignon og naturris. Øl: Carlsberg Elefant
01-02-2005 PR Paneret rødspætte med kartofler og sauce á la Poul. Øl
09-02-2005 EK Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder. Øl: Ceres Royal Selection og Tuborg Guld
17-02-2005 EK Stegt lever sammen med Britta efter flyttedag for Poul. Denne servering var udenfor vores lille madklub.
08-03-2005 PR Paprikagryde á la Lars med ovnstegte kartoffelbåde. Øl:  
22-03-2005 EK Lammekølle med hvide kartofler og rosenkål. Øl: Harboe Special, 0,5 l Britta spiste med
29-03-2005 PR Hakkebøf m/ bløde løg og hvide kartofler. Øl: Carlsberg Påskebryg  
12-04-2005 EK Nyrøget hamburgerryg m/ blomkål, nye kartofler og sovs med forårsløg. Øl: Tuborg T-Beer  
19-04-2005 PR

Indonesisk kylling med naturris og brød. Øl, St. Feuillien, belgisk påskeøl

 
26-04-2005 EK

Medister med hvide kartofler, sovs og hjemmelavet agurkesalat.

Øl: Paulaner Salvator

 
10-05-2005 EK

Beuf på grillpande, kartofler, pebersause, gulerodssalat

Øl: Leffle - Pouls omgang

 
17-05-2005 PR

Frikadeller- Mexico-mix, brun sovs, kartofler og bønner.

Øl: Årgangsøl

 
14-06-2005 PR

Stegt lever i fad med nye kartofler og gemüse.

Øl: Tjekkisk

 
20-09-2005 PR

Hakkebøf, aspargeskartofler og ærter. Øl: Budweizer

 
27-09-2005 EK Marineret skinkeculotte og pastasalat. Øl: Tiger  
04-10-2005 PR

Hjortemedaljon i svampesauce med Vildmosekartofler og gemüse.

Øl: Starotramen, Prague

 
11-10-2005 EK Spise på Alanya: Indbagte rejer, indbagt pizza. Fadøl Pga. møde på skolen blev det den lette løsning.

08-11-2005

PR

Gullashgryde

Øl: Indisk

 

15-11-2005

EK

Ribbensteg med brunede kartofler

Øl: Julius

 

22-11-2005

PR

Hjortekød i sauce med ingefær og sesam. Naturris og grøntsager

Øl:

Særdeles lækkert

29-11-2005

EK

Svinemørbrad a la byens brandstation,

pasta og brød

Øl: Willemoes

Opskriften findes på "God mad"

10-01-2006

PR

Kyllingebryst barderet med lufttørret skinke, hasselback-kartofler, broccoli og ærter.

Øl: Gourmet Beer

 

17-01-2006

EK

Mexicansk oksekød, gryderet med brød.

Øl: Rebel

 

14-03-2006

PR

Karbonade med ærter, bønner og kartofler samt smørsauce.

Øl: Pale Ale, Vestfyen

 

18-04-2006

PR

Hareragout fra Læsø

Øl: Paulaner

 

09-05-2006

EK

Spaghetti med rosenkål og soltørrede tomater. Stegt laks.

Øl: Hannibal (påskebryg)

60

16-05-2006

PR

Wienerschnitzel med brasede kartofler og salat.

Øl: Hannibal

 

30-05-2006

EK

Æggekage med røget bacon, tomat og purløg.

Øl: "Old Speckled Hen" og MAXIM (engelske øl)

 

10-06-2006

PR

Kamsteg med urter, nye kartofler, bønner og gulerødder

Øl: Willemoes, stout & lager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intentioner har det med at vige for dovenskaben. Det skete mht. denne side. Der holdes fortsat fast ved et ugentlig måltid mad.